Σχεδιασμός παιδικών σερβίτσιων γεύματος

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Σχεδιασμός παιδικών σερβίτσιων γεύματος

Βάγενου, Παναγούλα-Γαρουφαλιά

Η παρούσα πτυχιακή εργασία ασχολείται με τον σχεδιασμό παιδικών σερβίτσιων γεύματος. Στην αρχή γίνεται μια σύντομη αναφορά στον ορισμό, στην ιστορική εξέλιξη των σερβίτσιων γεύματος, αλλά και σε κάθε σκεύος που το αποτελούν. Επιπλέον υπάρχουν κάποιες χρήσιμες συμβουλές για την συντήρηση και την φροντίδα τους, καθώς και κάποιους σημαντικούς τρόπους για να είναι το στρώσιμο του τραπεζιού σωστό. Στην συνέχεια γίνεται διακριτοποίηση αγοράς γενικά στα σερβίτσια γεύματος, αφού χωρίζονται σε τρείς κατηγορίες: στα καθημερινά, στα επίσημα και στα παιδικά σερβίτσια γεύματος. Έτσι η διακριτοποίηση γίνεται στα μεμονωμένα σκεύη γεύματος και στα σερβίτσια. Εκτός από τα επίσημα σερβίτσια, όπου η διακριτοποίηση γίνεται με βάση το υλικό (γυαλί, πορσελάνη), αυτή η διακριτοποίηση γίνεται με τα παραπάνω, γιατί δεν μπορεί ένα επίσημο σερβίτσιο να ολοκληρωθεί με μεμονωμένα σκεύη. Έπειτα, γίνεται έρευνα αγορά στην κατηγορία των σερβίτσιων που ασχολείται η πτυχιακή εργασία, δηλαδή στα παιδικά σερβίτσια γεύματος. Η έρευνα αγοράς και οι πληροφορίες που συλλέχθηκαν παραπάνω αποτελούν την αρχή για τον σχεδιασμό των παιδικών σερβίτσιων. Έτσι με βάση τα παραπάνω σχεδιάστηκαν τέσσερα παιδικά σερβίτσια.

Thesis
NonPeerReviewed

Σχέδιο, Βιομηχανικό

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.