Σχεδιασμός και ανάπτυξη πρωτοποριακών συσκευασιών ελληνικού καφέ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Σχεδιασμός και ανάπτυξη πρωτοποριακών συσκευασιών ελληνικού καφέ

Μιχαήλ, Εμμανουήλ
Πιτσούνη, Στυλιανή

Η συσκευασία* πέρα από το να περιέχει και να συντηρεί, βοηθά στην επεξεργασία, στη διανομή, στο marketing, στις πωλήσεις και ακόμα στο μαγείρεμα και στο σερβίρισμα των προϊόντων. Η προστασία που προσφέρει η συσκευασία είναι τόσο απαραίτητη έναντι των περιβαλλοντικών συνθηκών όσο και των φυσικών κινδύνων τους οποίους είναι πιθανόν να αντιμετωπίσει ένα προϊόν. Στο πρώτο κεφάλαιο της εργασίας αναφέρεται η ιστορία του καφέ, η προέλευσή του και οι ποικιλίες του. Ακολουθεί κείμενο με την ιστορία του καφέ στην Ελλάδα. Στο επόμενο μέρος περιγράφεται η επίδραση του καφέ στην ανθρώπινη υγεία. Παρακάτω καταγράφονται τα στάδια παραγωγής του ελληνικού καφέ και η ποσότητα που καταναλώνεται στην Ελλάδα. Στη συνέχεια γίνεται η διακριτοποίηση των συσκευασιών του καφέ. Κατόπιν περιγράφεται ο τρόπος κατασκευής των συσκευασιών και τα υλικά συσκευασίας. Στο τελευταίο μέρος της εργασίας υπάρχουν φωτογραφίες των συσκευασιών και των αντικειμένων που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του καφέ.

Thesis
NonPeerReviewed

Συσκευασία - Σχεδιασμός
Καφές
Συσκευασία, Υλικά της

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.