Ανάλυση της Ανώνυμης Εταιρίας (Α.Ε.)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Ανάλυση της Ανώνυμης Εταιρίας (Α.Ε.)

Χαιροπούλου, Χρύσα

Η συγκεκριμένη εργασία αφορά την Ανώνυμη Εταιρεία και την ανάλυσή της. Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται μια μικρή εισαγωγή στις εταιρείες και στις διάφορες μορφές τους. Στο δεύτερο κεφάλαιο γίνεται η ανάλυση της Α.Ε. Περιγράφονται τα χαρακτηριστικά της και τα πλεονεκτήματά της σας μορφή εταιρείας. Επίσης, αναλύονται οι διαδικασίες ίδρυσης και σύστασής της. Αναλύονται τα όργανα διοίκησης που έχει, δηλαδή το διοικητικό συμβούλιο και τη γενική συνέλευση. Επίσης, αναφέρονται τα βιβλία που τηρεί, οι οικονομικές καταστάσεις της και τα καθαρά κέρδη της. Τέλος, το δεύτερο κεφάλαιο περιλαμβάνει την λύση και την εκκαθάρισή της. Το τρίτο κεφάλαιο περιλαμβάνει τρία παραδείγματα εταιρειών Α.Ε. Το πρώτο παράδειγμα είναι σε μια επιχείρηση που έχει ζημία, το δεύτερο σε μία που έχει κέρδος και στο τρίτο βλέπουμε τις εγγραφές κλεισίματος.

Thesis
NonPeerReviewed

Ανώνυμες εταιρίες - Δίκαιο και νομοθεσία - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.