Παρουσίαση των βάσεων δεδομένων υλικών και των ηλεκτρονικών επιλογέων υλικών που υπάρχουν στη διεθνή αγορά

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Παρουσίαση των βάσεων δεδομένων υλικών και των ηλεκτρονικών επιλογέων υλικών που υπάρχουν στη διεθνή αγορά

Ρουμελιώτης, Κωνσταντίνος

Παρακάτω αναφέρονται ποια προγράμματα επιλογής υλικών με τη βοήθεια του Η/Υ υπάρχουν μέχρι τώρα στην αγορά αλλά και κάποιες βάσεις δεδομένων υλικών με συνοπτικά σχόλια για τα περισσότερα από αυτά, κυρίως τα ευρύτερα χρησιμοποιούμενα αλλά και πληροφορίες για το που μπορεί κανείς να τα αναζητήσει. Πρέπει να σημειωθεί ότι, εκτός από αυτές τις βάσεις δεδομένων, υπάρχουν πολυάριθμες βάσεις δεδομένων υλικών και έμπειρα συστήματα που αναπτύσσονται μέσα στις οργανώσεις για την αποκλειστική χρήση τους. Αυτοί είναι ιδιόκτητοι και επομένως, μη διαθέσιμοι για αξιολόγηση. Η επιλογή υλικού όχι μόνο γίνεται βάσει των υλικών ιδιοτήτων. Η επιλογή υλικού γίνετε χάρης την αλληλεπίδραση μεταξύ της λειτουργίας, του υλικού, της διαδικασίας και της μορφής (FMPS) ως πτυχές προϊόντων. Αυτή, είναι η λειτουργία που υπαγορεύει την επιλογή του υλικού και της μορφής. Η διαδικασία επηρεάζεται από το υλικό από τη μορφή, τη κατασκευή, τη μηχανουργική επεξεργασία κ.λπ. Η διαδικασία αλληλεπιδρά επίσης με τη μορφή. Όλες οι αλληλεπιδράσεις είναι διπλής κατεύθυνσης.

Thesis
NonPeerReviewed

Βάσεις δεδομένων
Υλικά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.