Το design στην Ελλάδα σήμερα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Το design στην Ελλάδα σήμερα

Στρατήγης, Γεώργιος

Η εργασία χωρίζεται σε δύο κύριες ενότητες. Η πρώτη αποτελείται από την ιστορική αναφορά για το πώς εξελίχτηκε ο σχεδιασμός κυρίως των επίπλων, από τον μεσαίωνα έως σήμερα και σκοπεύει στο να δώσει την σημασία της βαρύτητας σε αυτό που σήμερα βιομηχανικός σχεδιασμός. Επίσης σε δύο μικρότερες ενότητες αναλύονται τα χαρακτηριστικά του βιομηχανικού σχεδιασμού, ο τρόπος σκέψεις, οι παράμετροι κλπ. Στην πρώτη ενότητα θα έλεγα ότι ο αναγνώστης κάνει μια εισαγωγή, για να καταλάβει μετέπειτα αυτό που διαπραγματεύονται οι συνεντεύξεις στην δεύτερη ενότητα. Η δεύτερη ενότητα αφορά όλα εκείνα που έχουν να κάνουν σήμερα με το βιομηχανικό σχέδιο στην Ελλάδα, μέσα από την οπτική γωνία κάθε σύγχρονου Έλληνα σχεδιαστή. Ιδέες, προβληματισμοί, εργασία, πολιτισμός είναι μερικά από τα θέματα που αναλύονται σε συζητήσεις με έμπειρος επαγγελματίες κορφολόγους σχεδιαστές.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανικός σχεδιασμός
Έπιπλα - Ιστορία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.