Σχεδιασμός βιβλίου κόμικς και παρουσίαση των βασικών χαρακτήρων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Σχεδιασμός βιβλίου κόμικς και παρουσίαση των βασικών χαρακτήρων

Σταθοπούλου, Δήμητρα

Η παρούσα εργασία ασχολείται με την έρευνα όσον αφορά τη βιομηχανία των κόμικς, όπως επίσης και με την πραγματοποίηση ενός κόμικς με θέμα τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα. Παρουσιάζει την ιστορία και την εξέλιξη του σκίτσου στη χώρα μας, όπως επίσης και χρήσιμες οδηγίες σχετικά με την πραγματοποίηση ενός σκίτσου, που αποτελεί την δομική λίθο για ένα κόμικς. Έπειτα εστιάζει στην ανάπτυξη των κόμικς μέσα στον χρόνο, κυρίως στην Αμερική και άλλες ξένες χώρες, όπου γνώρισε σημαντική άνθιση, αλλά και στην Ελλάδα. Αναπτύσσει τη διαδικασία που ακολουθείται για την παραγωγή ενός κόμικς και συμπεριλαμβάνει τον Κώδικα Νομοθεσίας σχετικά με αυτό. Τέλος αναπτύσσει βήμα προς βήμα τη διαδικασία πραγματοποίησης του συγκεκριμένου κόμικς.

Thesis
NonPeerReviewed

Κόμικς
Βιβλία - Βιομηχανία και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.