Επιχειρηματικό σχέδιο - Επέκταση κοσμηματοπωλείου: μελέτη περίπτωσης κοσμηματοπωλείο "ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Επιχειρηματικό σχέδιο - Επέκταση κοσμηματοπωλείου: μελέτη περίπτωσης κοσμηματοπωλείο "ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"

Μαντίκου, Διαμαντούλα

Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι ένας χρήσιμος οδηγός για κάθε επιχείρηση, τόσο νέα όσο και ήδη εδραιωμένη, αφού βοηθάει τον επιχειρηματία να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις για το κέρδος της επιχείρησης του. Το δικό μου επιχειρηματικό σχέδιο έχει να κάνει με την επέκταση ενός ήδη υπάρχοντος κοσμηματοπωλείου σε ένα κατάστημα που θα περιέχει και επιπλέον προϊόντα (νυφικά, κοστούμια, βαπτιστικά κ.α. ) καθώς και υπηρεσίες (διεξαγωγή εκδηλώσεων) με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση το αγοραστικού κοινού. Βάση του επιχειρηματικού σχεδίου, η προτεινόμενη επένδυση πρόκειται να είναι κερδοφόρα και το γεγονός αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι τα προϊόντα είναι επώνυμα και πλήρως διαφημιζόμενα και ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα με τόσο μεγάλη γκάμα στην περιοχή. Σύμφωνα με τους προϋπολογισμούς προβλεπόμενων πωλήσεων, έναρξης επιχείρησης καθώς και την ανάλυση των εσόδων, η συνιστώμενη επένδυση έχει τη δυνατότητα να είναι κερδοφόρα, επομένως βιώσιμη.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρηματικά σχέδια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.