Πολυεθνικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Ελλάδα: μία κριτική προσέγγιση

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Πολυεθνικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Ελλάδα: μία κριτική προσέγγιση

Τσάμη, Μαρία

Στις μέρες μας οι Πολυεθνικές Επιχειρήσεις έχουν γνωρίσει μεγάλη άνθηση παγκοσμίως αποτελούμενες επιχειρήσεις διεθνούς φήμης και κύρους, οι οποίες πραγματοποιούν δράση σε περισσότερο από μία χώρα. Με επιστημονικά άρθρα, βιβλία και διαδικτυακές πηγές θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε γενικότερα την εισαγωγή των Άμεσων Ξένων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα, τον ανταγωνισμό, τις ευκαιρίες εργασίας, την οικονομική ανάπτυξη και την αποδοχή από τον χώρο που τις φιλοξενεί. Στην Ελλάδα συγκεκριμένα υπάρχουν αρκετές Πολυεθνικές Επιχειρήσεις στην παρούσα πτυχιακή γίνεται λόγος και για την Γερμανική Πολυεθνική Super Market Lidl. Μια εταιρεία που ξεκίνησε από το 1996 και έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Thesis
NonPeerReviewed

Επενδύσεις, Ξένες
Πολυεθνικές εταιρείες - Διοίκηση και οργάνωση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.