Χρήση του διαδικτύου στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε περιφερειακές οικονομίες

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Χρήση του διαδικτύου στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε περιφερειακές οικονομίες

Χαϊτίδου, Ουρανία
Γαβρήλου, Ελένη

Οι νέες τεχνολογίες και το Διαδίκτυο μπορούν να διευρύνουν το πελατολόγιο, να μειώσουν τα κόστη και να βοηθήσουν αυτές τις επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στις ανάγκες του πελάτη και να εξατομικευόσουν τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους. Όμως παρά τα οφέλη οι επιχειρήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν την δυσπιστία και τον φόβο των καταναλωτών διστάζουν (ειδικά στην χώρα μας) να κάνουν συναλλαγές μέσω του Ιντερνέτ, το κόστος δημιουργίας και συντήρησης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και φυσικά την ανάγκη για νέα τεχνογνωσία και εκπαίδευση προσωπικού. Στην παρούσα πτυχιακή μας εργασία θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την οικονομική σχέση που έχουν αποκτήσει οι ΜΜΕ με το Διαδίκτυο και ειδικά στην περιφέρεια. Για τον λόγο αυτό πέρα από την θεωρητική ανάλυση θα προχωρήσουμε και σε μία έρευνα με ερωτηματολόγια στην ευρύτερη περιοχή του νομού Κοζάνης.

Thesis
NonPeerReviewed

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Διαδίκτυο (Internet)
Ηλεκτρονικό δίκαιο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.