Ηλεκτρονικές πληρωμές και ηλεκτρονικό εμπόριο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Ηλεκτρονικές πληρωμές και ηλεκτρονικό εμπόριο

Ελευθέρογλου, Δήμητρης

Η παρούσα μελέτη πρόκειται να ασχοληθεί με τα συστήματα των ηλεκτρονικών συναλλαγών και ολοκληρώνεται μέσα από τέσσερα κεφάλαια. Το πρώτο κεφάλαιο θα κάνει αναφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο γενικά, με αναφορά σε στατιστικά στοιχεία. Το δεύτερο κεφάλαιο θα εστιάσει στους καταναλωτές και τη σχέση τους με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Στη συνέχεια το τρίτο κεφάλαιο θα κάνει λόγο για τους παράγοντες που επηρεάζουν τους καταναλωτές σε σχέση με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η εργασία θα κλείσει με το τέταρτο και τελευταίο κεφάλαιο στο οποίο θα γίνει λόγος για τις ηλεκτρονικές συμβάσεις και τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Θα γίνει αναφορά σε μελέτη περίπτωσης της Alpha Bank., αλλά και μελέτη περίπτωσης της Πειραιώς.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ηλεκτρονικές συναλλαγές

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.