ΜΜΕ και βιβλιοθήκες: μια αναγκαία σχέση για το μέλλον;

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
ΜΜΕ και βιβλιοθήκες: μια αναγκαία σχέση για το μέλλον;

Κατσούλη, Αγλαϊα

Βασικός σκοπός αυτής της έρευνας είναι η διερεύνηση των απόψεων, των θέσεων, των αντιλήψεων, των στάσεων και των ιδεών των βιβλιοθηκονόμων για την βελτίωση και ανάπτυξη του θεσμού των βιβλιοθηκών με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως, είναι η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο, κ.α. Η ακόλουθη πτυχιακή εργασία συντάχθηκε με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την εξελικτική πορεία των υπηρεσιών των βιβλιοθηκών, στο ρόλο της τεχνολογίας καθώς και στις νέες ψηφιακές βιβλιοθήκες και στις προϋποθέσεις που διέπουν τη λειτουργία τους και κυρίως να καταγραφούν απόψεις και προβληματισμοί για την ύπαρξη οργανωμένων βιβλιοθηκών. Οι ρυθμοί με τους οποίους αναπτύσσεται η τεχνολογία είναι ταχύτατοι. Οι πληροφοριακές ανάγκες πλέον των χρηστών έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Τώρα πλέον η χρήση του Διαδικτύου(Internet) μέσα από βάσεις δεδομένων και ηλεκτρονικά περιοδικά, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) είναι καθημερινή.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιβλιοθήκες
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.