Η χρήση των κοινωνικών δικτύων στον αθλητισμό: η περίπτωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ΗΠΑ- Νational Βasketball Αssociation (ΝΒΑ)

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share
2013 (EN)
Η χρήση των κοινωνικών δικτύων στον αθλητισμό: η περίπτωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ΗΠΑ- Νational Βasketball Αssociation (ΝΒΑ)

Κυριακόπουλος, Ιωάννης

Η πτυχιακή εργασία πραγματεύεται τα κοινωνικά δίκτυα. Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται εκτενής αναφορά στα κοινωνικά δίκτυα που κυριαρχούν στις μέρες μας, στο σκοπό αυτών αλλά και στο πως συμβάλλουν στη λειτουργία του marketing. Στη συνέχεια γίνεται μια συσχέτιση των κοινωνικών δικτύων με την σύγχρονη ζωή, την εργασία, την ψυχολογία, την κοινωνική ζωή, καθώς επίσης υπογραμμίζονται τα οφέλη και οι κίνδυνοι που απορρέουν από τη χρήση τους. Στη συνέχεια, το τρίτο κεφάλαιο πραγματεύεται την έννοια του marketing και την εφαρμογή αυτού στον αθλητισμό. Το αθλητικό marketing, το διαδικτυακό marketing και οι επιπτώσεις αυτών στο παρεχόμενο αθλητικό προϊόν είναι επιμέρους θέματα που πραγματεύεται το συγκεκριμένο κεφάλαιο. Το τέταρτο και τελευταίο κεφάλαιο συνδυάζει τα προηγούμενα τρία, συσχετίζοντας τον αθλητισμό με τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ αναλύει σε βάθος την χρήση των κοινωνικών δικτύων στο πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ. Η εργασία ολοκληρώνεται με τα συμπεράσματα και την παράθεση της βιβλιογραφίας από όπου αντλήθηκαν πληροφορίες για την συγγραφή της εν λόγω εργασίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Κοινωνικά δίκτυα
Αθλητισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)