Η εξαγωγική εικόνα ενός προϊόντος : η περίπτωση της γούνας ως μέσο ανάπτυξης των κλαδικών εξαγωγών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Η εξαγωγική εικόνα ενός προϊόντος : η περίπτωση της γούνας ως μέσο ανάπτυξης των κλαδικών εξαγωγών

Πλαμάδα, Δήμητρα

Οι εξαγωγές προϊόντων παίζουν μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και στην βελτίωση της Ελληνικής οικονομίας. Για να μπορέσουν να αυξηθούν όμως οι εξαγωγές πρέπει να βελτιωθεί και εξαγωγική εικόνα τους προς τα άλλα κράτη και τις επιχειρήσεις τους. Αυτό ισχύει και για τον κλάδο της γούνας. Ένας κλάδος που υπάρχει στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια και βοήθησε κατά πολύ στην ανάπτυξη της συγκεκριμένων περιοχών και γενικά της οικονομίας μας. Στην εργασία αυτή μελετούμε τον κλάδο αυτό ως μέσο ανάπτυξης των κλαδικών εξαγωγών στην Ελλάδα. Θα αναφερθούμε στην ελληνική εξαγωγική πραγματικότητα σήμερα, στο ρόλο που παίζει η εικόνα του προϊόντος, στην στρατηγική των κλαδικών εξαγωγών, στον κλάδο της γούνας στη χώρα μας και στο ρόλο του για την ανάπτυξη των εξαγωγών.

Thesis
NonPeerReviewed

Γουνοποιία
Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.