Το εξωτερικό εμπόριο στις ελληνικές βιομηχανίες ένδυσης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Το εξωτερικό εμπόριο στις ελληνικές βιομηχανίες ένδυσης

Ντίνα, Άννα

Η παρούσα εργασία πραγματεύεται το εξωτερικό εμπόριο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ένδυσης, παρουσιάζοντας τον κλάδο της ένδυσης γενικότερα καθώς και κάποιους επιμέρους κλάδους όπως είναι η κλωστοϋφαντουργία, η γούνα , το έτοιμο ένδυμα. Η ανάλυση που ακολουθεί αφορά τόσο το κομμάτι της παραγωγής όσο και το κομμάτι της εμπορίας έτσι ώστε να δοθεί μια πληρέστερη εικόνα για της εξελίξεις του κλάδου. Όπως για παράδειγμα οι εισαγωγές και οι εξαγωγές που σημειώθηκαν κατά τα έτη 1998 έως 2006 σε όλο τον κόσμο και ποιο συγκεκριμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπρόσθετα, βλέπουμε την συμβολή της Πανευρωπαϊκής Μεσογειακής Ζώνης στον κλάδο της ένδυσης καθώς και την πορεία του έτοιμου ενδύματος κατά τα έτη 1995 έως 2004.Παράλληλα σημειώνεται και το δασμολογικό καθεστώς ανά χώρα μεταξύ του 1999-2000.

Thesis
NonPeerReviewed

Ένδυση και ενδύματα - Βιομηχανία και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.