Τρόποι ανάπτυξης και διεθνούς δραστηριοποίησης. Η περίπτωση της εταιρίας Lavipharm Laboratories

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Τρόποι ανάπτυξης και διεθνούς δραστηριοποίησης. Η περίπτωση της εταιρίας Lavipharm Laboratories

Φουλιρά, Δαμιανούλα
Τσιρνάρη, Πελαγία

Στην εργασία αυτή παρουσιάζονται αναλυτικά οι τρόποι με τους οποίους μια εταιρία έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί και να ευρύνει τους επαγκελματικούς της ορίζοντες. Η διεθνοποίηση μπορεί πολλές φορές να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ορισμένες όμως περιπτώσεις μπορεί να επιφέρει σοβαρά προβλήματα. Στην συνέχεια αναλύεται η περίπτωση της εταιρίας Lavipharm, με ποιους τρόπους δηλαδή κατάφερε να περάσει τα σύνορα και να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για την κατάκτηση σημαντικής θέσης σε διεθνές επίπεδο ενώ πλέον θεωρείται μια ηγετική παρουσία στην ελληνική αγορά. Τέλος γίνεται αναφορά στους κινδύνους που ενδεχομένως να αντιμετωπίσει η εταιρία Lavipharm στην επόμενη τριετία.

Thesis
NonPeerReviewed

Διεθνής οικονομική
Διεθνές εμπόριο
Επιχειρηματικός σχεδιασμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.