Η δημιουργία επώνυμου προϊόντος και η σημασία του για την εξαγωγική προοπτική της κάθε μεταποιητικής επιχείρησης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Η δημιουργία επώνυμου προϊόντος και η σημασία του για την εξαγωγική προοπτική της κάθε μεταποιητικής επιχείρησης

Παπαχριστοδούλου, Στυλιανός

Το μάρκετινγκ όπως αυτό εκφράζεται στις μέρες μας δεν μπορεί πλέον να βασίζεται αποκλειστικά στην δημιουργία γνωστών και επώνυμων προϊόντων. Μάλιστα σε αυτήν την αρχή στηρίχτηκαν πολλές επιχειρήσεις εκείνη την περίοδο όπως: • Nestle, Procter & Gamble, IBM, Sony, American Express, Coca Cola, και άλλες, οι οποίες πάντα έβρισκαν τον τρόπο να προσδίδουν ολοένα και μεγαλύτερη άξια, (είτε πραγματική, είτε νοητή), διατηρώντας πάντα την ίδια πολιτική τιμολόγησης. Τα παραπάνω σημαίνουν ότι οι παλιές δοκιμασμένες συνταγές της προσέγγισης του μάρκετινγκ δεν ισχύουν πλέον. Σήμερα νέες ή τροποποιημένες επωνυμίες συνεχίζουν να κατακλύζουν τις αγορές του κόσμου. Στην εργασία με τίτλο η δημιουργία ενός επώνυμου προϊόντος και η σημασία του στην εξαγωγική προοπτική της κάθε μεταποιητικής επιχείρησης προσπαθούμε να σας παραθέσουμε τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν σχέση με το επώνυμο προϊόν, με την δημιουργία του, με τον κύκλο ζωής του και με τα αποτέλεσμα που μπορεί να έχει ένα επώνυμο προϊόν όταν χρησιμοποιηθεί κατάλληλα από μια επιχείρηση, τόσο για την επιχείρηση όσο και για τον καταναλωτή. Θα αναλυθούν οι παράγοντες που επηρεάζουν το προϊόν στην αγορά καθώς και όλα τα παραπλήσια στοιχεία που υπάρχουν δίπλα σε ένα επώνυμο προϊόν.

Thesis
NonPeerReviewed

Προϊόντα - Εμπορική ονομασία
Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.