Τα προϊόντα με ιδιωτικά σήματα (Private Label) και ο ρόλος τους στο σύγχρονο διεθνές λιανεμπόριο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Τα προϊόντα με ιδιωτικά σήματα (Private Label) και ο ρόλος τους στο σύγχρονο διεθνές λιανεμπόριο

Κολοκοτρώνη, Σόνια

Στην εργασία αυτή αναλύεται και αναπτύσσεται το θέμα των προϊόντων με ιδιωτικά σήματα (private label), καθώς και ο ρόλος που διαδραμάτισαν στο σύγχρονο διεθνές λιανεμπόριο με τη μορφή που το συναντά κάποιος σήμερα . Η μ εθοδολογία που ακολουθήθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας βασίζεται σε επιστημονικά συγγρά μμ ατα και ηλεκτρονικά άρθρα, όπως επίσης και σε έγκυρες έρευνες επαγγελματιών και επιστημόνων που έχουν εντρυφήσει στο θέμα των private label και θεωρούνται ειδικοί επί του θέματος. Ο στόχος της εργασίας είναι να εντοπιστούν τα τυχόν προβλήματα που προέκυψαν από την εμφάνιση των private label και να βρεθούν, ύστερα από επιστημονική έρευνα και εμπεριστατωμένα επιτυχή παραδείγματα, οι λύσεις αυτών .

Thesis
NonPeerReviewed

Διεθνές εμπόριο
Λιανικό εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.