Δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις: σχέση αλληλεξάρτησης ή/και σύγκρουσης;

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις: σχέση αλληλεξάρτησης ή/και σύγκρουσης;

Κουτσοκώστα, Θεοδώρα

Οι καλές Δημόσιες Σχέσεις έχουν στόχο να καταδείξουν ότι μια επιχείρηση ή ένας οργανισμός κάνει καλά την δουλειά του, παράγει άρτια και καλής ποιότητας καταναλωτικά προϊόντα ή προσφέρει σωστές υπηρεσίες και ότι λειτουργεί αρμονικά με άλλα στοιχεία του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο υπάρχει. Στην προσπάθειά τους να φέρουν εις πέρας το έργο τους τα στελέχη των Δημοσίων Σχέσεων συνεργάζονται στενά με δημοσιογράφους και γενικότερα με τον τύπο και τα μέσα δημοσιότητας. Η παρούσα εργασία πραγματεύεται την σχέση που υφίσταται μεταξύ των Δημοσίων Σχέσεων και της Δημοσιογραφίας, τις θετικές πλευρές, την αρμονική συνύπαρξη και αμοιβαία αλληλεξάρτηση καθώς και την διαφορετικότητα, την αρνητική χροιά και τις σοβαρές διαπλοκές. Εστιάζει επίσης, σε μια νέα μέθοδο δημοσιογραφίας, την ηλεκτρονική, και επιδιώκει να καταδείξει την εξάρτηση που παρουσιάζουν από αυτή οι Δημόσιες Σχέσεις.

Thesis
NonPeerReviewed

Δημοσιογραφία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.