Ελληνικές εξαγωγές στην αγορά της Κίνας. Η περίπτωση των ελληνικών κλαδικών επιχειρήσεων του μαρμάρου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Ελληνικές εξαγωγές στην αγορά της Κίνας. Η περίπτωση των ελληνικών κλαδικών επιχειρήσεων του μαρμάρου

Νατσόπουλος, Σταύρος

Η παρούσα εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του προγράμματος σπουδών του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Ο κλάδος μαρμάρου είναι από τους δυναμικότερους της ελληνικής οικονομίας με έντονη εξωστρέφεια. Το ελληνικό μάρμαρο αποτελεί ένα από τους άξιους πρεσβευτές της χώρας μας στις αγορές του εξωτερικού. Διακρίνεται για τα σπάνια φυσικά χαρακτηριστικά του και συμβάλλει στην άμεση και έμμεση προβολή της χώρας μας και των οικονομικών της δυνατοτήτων. Η παρούσα εργασία εξετάζει, αξιολογεί και τελικά διατυπώνει προτάσεις για την εξαγωγική δραστηριότητα των ελληνικών επιχειρήσεων μαρμάρου στην αγορά της Κίνας, μια αγορά με παγκόσμιο ενδιαφέρον και σχεδόν «χωρίς όρια» αναπτυξιακή δυναμική.

Thesis
NonPeerReviewed

Μάρμαρο
Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.