Η πορεία και η εξέλιξη της εταιρίας cosmote

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Η πορεία και η εξέλιξη της εταιρίας cosmote

Σεβαστίδου, Σοφία

Η συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία ασχολείται με την εταιρεία COSMOTE, εταιρεία η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, την πορεία και την εξέλιξή της. Η κινητή τηλεφωνία έχει αλλάξει ριζικά την ζωή όλων μας και μας έχει φέρει πολύ κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάμε και που συναναστρεφόμαστε. Για το λόγο αυτό η COSMOTE καθημερινά εξελίσσεται και προσφέρει νέες υπηρεσίες. Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας (ΟΤΕ) ιδρύθηκε το 1949 και είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα και μεταξύ των πρώτων δέκα τηλεπικοινωνιακών οργανισμών της Ευρώπης. Εκτός από την χώρα μας, δραστηριοποιείται κυρίως στις αγορές της Νοτιανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο ελληνικό Όμιλο στον οποίο εντάσσονται πολλές θυγατρικές με εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως η COSMOTE και η ΟΤΕποΕΕχει εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με σημαντική παρουσία και στα διεθνή χρηματιστήρια Νέας Υόρκης και Λονδίνου. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που προσφέρουν πολλές υπηρεσίες στον καταναλωτή. Στο πρώτο κεφάλαιο της πτυχιακής μελέτης παρουσιάζουμε τι είναι το Χρηματιστήριο, την ιστορία του, και κυρίως τι είναι το Ελληνικό Χρηματιστήριο. Επιπλέον αναφερόμαστε στο τι είναι η κινητή τηλεφωνία και πόσο σημαντική είναι. Στο δεύτερο κεφάλαιο παρουσιάζονται εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και γίνεται μια αναφορά για την κάθε μια. Στο τρίτο κεφάλαιο θα επικεντρωθούμε στην εταιρία COSMOTE, την ιστορία της, την πορεία και την εξέλιξή της. Θα παρουσιάσουμε στοιχεία σχετικά με την εταιρεία. Στο τέταρτο κεφάλαιο θα αναλύσουμε την μετοχή της COSMOTE.

Thesis
NonPeerReviewed

Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας
Χρηματοοικονομική ανάλυση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.