Υιοθέτηση internet banking στις ελληνικές τράπεζες

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Υιοθέτηση internet banking στις ελληνικές τράπεζες

Ζυμάρας, Νικόλαος
Τζιβάνης, Δημήτριος

Με την Ηλεκτρονική Τραπεζική και το όρο e-banking θα ασχοληθούμε στην παρούσα πτυχιακή εργασία. Στο πρώτο κεφάλαιο θα ασχοληθούμε με τις βασικές έννοιες της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής. Στο δεύτερο κεφαλαίο θα παρουσιάσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής τόσο από την πλευρά του πελάτη όσο και από την πλευρά των τραπεζών. Στο τρίτο κεφάλαιο θα παρουσιάσουμε την ελληνική πραγματικότητα όσον αφορά το e-banking, θα παρουσιάσουμε στατιστικά στοιχεία όσον αφορά την χρήση του και την διείσδυση του διαδικτύου στην χώρα μας, θα αναφέρουμε θέματα ασφαλείας και μελλοντικές προοπτικές. Τέλος στο τέταρτο κεφάλαιο θα παρουσιάσουμε την εφαρμογή του e-banking στις ελληνικές τράπεζες παρουσιάζοντας παραδείγματα της εφαρμογής του και τις ιδιαίτερες υπηρεσίες και καινοτομίες της κάθε τράπεζας.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονική τραπεζική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.