Ανάλυση πολυμεσικής εφαρμογής για τον αθλητικό σύλλογο "Ρήγα Θεσσαλονίκης"

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Ανάλυση πολυμεσικής εφαρμογής για τον αθλητικό σύλλογο "Ρήγα Θεσσαλονίκης"

Τουρουντζή, Ιωάννα

Ο στόχος της εργασίας αυτής είναι να προβληθεί ο σύλλογος με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, το οποίο έχει ως βασικό στόχο την σωστή πληροφόρηση και όχι την υπερπληροφόρηση ή την παραπληροφόρηση του χρήστη. Τη σωστή διαχείριση των πληροφοριών μας. Κατά τη διάρκεια της εργασίας υλοποιήθηκαν όλα τα στάδια παραγωγής: ανάλυση, σχεδίαση, ανάπτυξη, έλεγχος και διανομή. Στην εργασία αυτή για την καλύτερη επεξεργασία των στοιχείων χρησιμοποιήθηκαν κάποια προγράμματα. Τα προγράμματα αυτά είναι, για την επεξεργασία της εικόνας χρησιμοποιήθηκε το πρόγραμμα Adobe Photoshop CS5. Για την επεξεργασία του βίντεο χρησιμοποιήθηκε το Adobe Premier Pro CS5. Και για τη βασική εφαρμογή της εργασίας χρησιμοποιήθηκε το πρόγραμμα Macromedia Director. Τέλος η εργασία αυτή θα προσπαθήσει να προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που είναι χρήσιμες για τον χρήστη. Μια πολυμεσική εφαρμογή με θέμα την προβολή- παρουσίαση του Α.Σ.ΡΗΓΑ Θεσσαλονίκης.

Thesis
NonPeerReviewed

Αθλητισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.