Οι συνεταιρισμοί και η περίπτωση του ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Οι συνεταιρισμοί και η περίπτωση του ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑ

Σαμψωνίδης, Μιχαήλ

Στην παρούσα εργασία γίνετε μια προσπάθεια να αναλυθεί η έννοια του συνεταιρισμού. Το θεωρητικό μέρος πραγματεύεται τις έννοιες που έχουν δοθεί κατά καιρούς καθώς και διαφορές των ελληνικών συνεταιρισμών με αυτούς του εξωτερικού. Στην συνέχεια αναλύεται η περίπτωση του αγροτικού συνεταιρισμού Νάουσας. Τα στοιχειά που προκύπτουν από το Πρακτικό μέρος δείχνουν τα οικονομικά δεδομένα του συνεταιρισμού σε αυτούς τους δύσκολα οικονομικά καιρούς, καθώς ακόμα και υγιείς οργανισμοί επηρεάζονται από την κρίση. Παρόλα αυτά, η δύναμη των πολλών και ο κοινός στόχος για επιβίωση μπορούν να καταφέρουν και να επιδιώξουν θετικά αποτελέσματα, όχι μόνο για τον ίδιο τον οργανισμό και τα μέλη του αλλά και για τον τόπο και την κοινωνία στο σύνολο της.

Thesis
NonPeerReviewed

Συνεταιρισμοί

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.