Οι εφαρμογές του SAP στον τομέα logistics. Η ανάλυση της εφαρμογής του λογισμικού στους τομείς της διανομής και των πωλήσεων (S.D. Sales and Distribution)

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share
2008 (EN)
Οι εφαρμογές του SAP στον τομέα logistics. Η ανάλυση της εφαρμογής του λογισμικού στους τομείς της διανομής και των πωλήσεων (S.D. Sales and Distribution)

Τούλου, Μαρία

Οι εφαρμογές του SAP στον τομέα των logistics. Η ανάλυση της εφαρμογής του λογισμικού στους τομείς της διανομής και των πωλήσεων (S.D Sales and Distribution). Ακολουθεί ανάλυση της εφαρμογής του sap στον τομέα των πωλήσεων και της διανομής. Συγκεκριμένα στην εξέλιξη των πωλήσεων, τον τρόπο διανομής, ανάλυση του ανταγωνισμού, του κόστους εφαρμογής καθώς και αντιμετώπισης εμποδίων. Το SAP ERP είναι επιχειρηματικό λογισμικό στην κατηγορία των ERP (Enterprise Resource Planning) που καλύπτει τις λειτουργικές περιοχές: Οικονομική Διαχείριση (FI), Ελεγκτική (CO), Διαχείριση Υλικών (MM), Πωλήσεις και Διανομή (SD), Προγραμματισμός Παραγωγής (PP), Διαχείριση Έργων (PS), Συντήρηση Εγκαταστάσεων (PM), Ποιοτικός Έλεγχος (QM), Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (HCM). Η διοικητική μέριμνα του SAP είναι μια εφαρμογή επιχειρηματικού λογισμικού όπου οι βοήθειες αυτοματοποιούν τις διαδικασίες αλυσίδων ανεφοδιασμού σχετικές με τις διοικητικές μέριμνες. Η διοικητική μέριμνα αναφέρεται στη διαδικασία ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας στην επιθυμητή θέση της κατόπιν αιτήσεως. Υπάρχουν πολλοί στόχοι που περιλαμβάνονται σε αυτήν την διαδικασία συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς, της αγοράς, της αποθήκευσης, και άλλων.

Thesis
NonPeerReviewed

Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Εφοδιαστική αλυσίδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)