Δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου ορειβασίας-χιονοδρομίας Φλώρινας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου ορειβασίας-χιονοδρομίας Φλώρινας

Γιαζιτζίδης, Ευάγγελος

Στην παρούσα εργασία δίνονται πληροφορίες για τις δημοφιλέστερες χρήσεις του διαδικτύου, καθώς και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των δυο τύπων ιστοσελίδων, δυναμικών και στατικών, οι οποίες χρησιμοποιούνται κατά κόρων στο διαδίκτυο. Ακόμα αναφέρθηκαν τα κριτήρια επιλογής της εφαρμογής που χρειάζεται ο κατασκευαστής, για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας ανάλογα με τις ανάγκες του. Στην εν λόγω εργασία χρησιμοποιήθηκε η εφαρμογή Dreamweaver cs5 της Adobe καθώς και η εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας Pixlr για την δημιουργία της ιστοσελίδας με όνομα Σ.Ο.Χ.Φ. Στον ιστότοπο που προέκυψε δίνονται διάφορες πληροφορίες για την Δράση του Συλλόγου Χιονοδρομίας μέσα από διαφορετικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορεί να περιηγηθεί ο χρήστης. Επιπλέον πληροφορίες για τον σύλλογο, αποκομίζονται από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που υπάρχει μέσα σε κάθε σελίδα αλλά και σε ένα ξεχωριστό photo album. Ακόμα, ο χρήστης μπορεί να δει και άλλες πληροφορίες μέσω των συνδέσμων που υπάρχουν όπως την πρόβλεψη των καιρικών φαινομένων. Τέλος αναφέρονται τρόποι αντιμετώπισης παραβίασης της ασφάλειας της ιστοσελίδας από τρίτους και φαινόμενα κλοπής περιεχόμενου, καθώς και τρόποι αναβάθμισης και βελτίωσης της δημιουργηθήσας ιστοσελίδας.

Thesis
NonPeerReviewed

Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.