Η χρήση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Η χρήση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Δερμιτζάκης, Ιωσήφ

Το θέμα της εργασίας μας είναι «η χρήση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου». Ασχολείται με το κατά πόσο οι 300 Βουλευτές που εκλέχθηκαν στις βουλευτικές εκλογές του 2012, από τις κάλπες της 6ης Μαΐου και τις επαναληπτική διαδικασία που διεξήχθη στις 17 Ιουνίου του ιδίου έτους, χρησιμοποιούν τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, όπως ιστοσελίδα, blog, Facebook, Twitter, YouTube. Επιχειρούμε μια προσπάθεια να καταγράψουμε, ν’ αναλύσουμε και να σχολιάσουμε τα αποτελέσματα που συλλέξαμε, με σκοπό να παρουσιάσουμε τα στοιχεία, όσο το δυνατόν πιο έγκυρα, σχετικά με το αν μπορούν τα Social Media να επηρεάσουν την ψήφο του κάθε πολίτη ξεχωριστά. Η θεωρία είναι αποτέλεσμα της δευτερογενούς έρευνας που προσπαθήσαμε να συνδέσουμε με τα αποτελέσματα που συλλέξαμε στην πρωτογενή ερευνά. Στα κεφάλαια 3 και 4 αναλύσαμε την πρωτογενή έρευνα μας. Με βάση την μελέτη που κάναμε από την βιβλιογραφία που συγκεντρώθηκε, αποτυπώθηκε γραπτώς η συγγραφή αποτελεσμάτων.

Thesis
NonPeerReviewed

Πολιτική επικοινωνία - Ελλάδα
Κοινωνικά δίκτυα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.