Ανάπτυξη μιας πολυμεσικής εφαρμογής για την τουριστική προβολή των Σπετσών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Ανάπτυξη μιας πολυμεσικής εφαρμογής για την τουριστική προβολή των Σπετσών

Θεοδωρακάκου, Μαρία

Αντικείμενο της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας αποτελεί η σχεδίαση και η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος δυναμικής διαχείρισης της ευρύτερης περιοχής των Σπετσών. Η εργασία έχει στόχο τη χρήση ψηφιακών μέσων για τη δημιουργία μιας εφαρμογής μέσω της οποίας ο χρήστης θα μπορεί να συλλέξει γενικές, ιστορικές πληροφορίες, να δει αξιοθέατα, φωτογραφίες, παραλίες , χρήσιμα τηλέφωνα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να τον βοηθήσει στην οργάνωση των διακοπών του. Η δομή της πτυχιακής εργασίας είναι τέτοια ώστε να αναφέρονται με τη σειρά τα στάδια που πρέπει να ακολουθηθούν για τη δημιουργία μιας εφαρμογής πολυμέσων.: Τα πέντε βασικά στάδια για ένα έργο πολυμέσων είναι τα εξής: Ανάλυση απαιτήσεων – Σχεδίαση – Ανάπτυξη – Έλεγχος – Διανομή. Σε κάθε κεφάλαιο εξηγούμε στη αρχή γενικά για τη θεωρία των πολυμέσων, την επίδραση των πολυμέσων στον τουρισμό και αναπτύσσουμε τη μεθοδολογία που πρέπει κάποιος να ακολουθεί.

Thesis
NonPeerReviewed

Τουρισμός - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.