Ανάπτυξη εφαρμογής για χιονοδρομικά κέντρα σε έξυπνες συσκευές κινητών επικοινωνιών σε περιβάλλον Android

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Ανάπτυξη εφαρμογής για χιονοδρομικά κέντρα σε έξυπνες συσκευές κινητών επικοινωνιών σε περιβάλλον Android

Ζαφείρης, Αθανάσιος

Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως στόχο τη μελέτη, κατανόηση και ανάπτυξη ενός λειτουργικού προγράμματος για έξυπνα τηλέφωνα ή smartphones, όπως είναι ευρέως γνωστά στην αγορά. Το λειτουργικό πρόγραμμα που έχει μελετηθεί και αναπτυχθεί στο παρόν πόνημα είναι το ονομαζόμενο Android. Για τις ανάγκες της παρουσίασης, δημιουργήθηκε μια εφαρμογή για τα Ελληνικά χιονοδρομικά κέντρα που τρέχει σε smartphone με λειτουργικό Android. Στη συνέχεια ακολουθεί μια ιστορική αναδρομή για το πώς ξεκίνησε η εταιρία. Μελετάται επίσης η αρχιτεκτονική του συστήματος android και τα επιμέρους τμήματα της, καθώς και η εξέλιξη των εκδόσεων android που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά ως σήμερα. Τέλος παρουσιάζεται βήμα προς βήμα η ανάπτυξη της εφαρμογής για τα Ελληνικά χιονοδρομικά κέντρα με τη χρήση του λειτουργικού SDK του εργαλείου Eclipse.

Thesis
NonPeerReviewed

Κινητή τηλεφωνία
Λειτουργικά συστήματα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.