Δημιουργία διαδικτυακής πύλης για την τουριστική προώθηση της Καστοριάς με την χρήση υπηρεσιών διαδικτύου (Google maps, Panoramio)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Δημιουργία διαδικτυακής πύλης για την τουριστική προώθηση της Καστοριάς με την χρήση υπηρεσιών διαδικτύου (Google maps, Panoramio)

Τσεπελέ, Μαρκέτα

Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η δημιουργία μιας Διαδικτυακής Πύλης για την τουριστική προώθηση της Καστοριάς (συνοδευτικό CD με τη Διαδικτυακή πύλη). Η Διαδικτυακή Πύλη περιλαμβάνει πληροφορίες που θα ήταν χρήσιμες σε έναν επισκέπτη της Καστοριάς, όπως για παράδειγμα, διαμονή, εστιατόρια και αξιοθέατα. Για την επιτυχή ολοκλήρωση της εργασίας, απαραίτητη ήταν η χρήση της εφαρμογής «mashups». Mashups είναι μια ιστοσελίδα ή διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία χρησιμοποιεί περιεχόμενο από περισσότερες από μία πηγές για τη δημιουργία μιας ενιαίας υπηρεσίας. Τέλος, παρουσιάζονται κάποια παραδείγματα mashups, τα οποία mashups εντοπίζονται σε έναν ιστότοπο, το ΄΄Programmableweb.com΄΄.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαδικτυακό μάρκετινγκ
Τουριστικό μάρκετινγκ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.