Σχεδιασμός και δημιουργία πολυμεσικής εφαρμογής για την προβολή του προφίλ και των δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Σχεδιασμός και δημιουργία πολυμεσικής εφαρμογής για την προβολή του προφίλ και των δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης

Μαυροπούλου, Μαγδαληνή

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2014

2014


Ο συνδυασμός εικόνων, κειμένου, ήχου, βίντεο και γραφικών για την αναπαράσταση, μετάδοση, παρουσίαση και επεξεργασία των πληροφοριών, αναφέρεται στα πολυμέσα. Σήμερα, με την εδραίωση των νέων τεχνολογιών τα πολυμέσα έχουν μπει για τα καλά τόσο στην δική μας καθημερινότητά, όσο και σ’ αυτήν των επιχειρήσεων. Και όχι άδικα. Η χρήση των πολυμέσων συντελείται σε πολλά επιχειρησιακά κομμάτια, από την κατάρτιση των υπαλλήλων μέχρι και την διαφήμιση των προϊόντων και αποτελεί τον πιο διασκεδαστικό τρόπο παρουσίασης πληροφοριών, αλλά και την καλύτερη μέθοδο συγκράτησής τους. Η παραγωγή μιας πολυμεσικής εφαρμογής αποτελεί μια σύνθετη διαδικασία, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να ακολουθούνται τα βασικά βήματα της μεθοδολογίας που είναι: η ανάλυση, η σχεδίαση, η ανάπτυξη, ο έλεγχος και η διανομή. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα υλοποιηθεί μια άρτια εφαρμογή. Στα πλαίσια εκπόνησης της πτυχιακής εργασίας, δημιουργήθηκε η πολυμεσική εφαρμογή της εταιρείας Έψα, λαμβάνοντας υπόψιν τα προαναφερθέντα στάδια παραγωγής πολυμεσικών εφαρμογών.

Ε > Επιχειρήσεις - Ανταγωνιστικότητα

Επιχειρήσεις - Ανταγωνιστικότητα

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.