Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία λογισμικού τήρησης λογαριασμών ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως με ενσωματωμένα Java και PHP Scripts.

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share
2011 (EN)
Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία λογισμικού τήρησης λογαριασμών ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως με ενσωματωμένα Java και PHP Scripts.

Τραγότσαλου, Παναγιώτα
Ταχιά, Αικατερίνη

Στόχος της πτυχιακής εργασίας είναι ο υπολογισμός των εσόδων και των εξόδων μιας επιχείρησης ή ενός ατόμου, έτσι ώστε μέσα από το λογισμικό να παρακολουθείται η Χρέωση και η Πίστωση των λογαριασμών κίνηση με βάση το Ελληνικό Γενικό Λογιστικό Σχέδιο (Ε.Γ.Λ.Σ) μέσω της γλώσσας προγραμματισμού C#. Η υλοποίηση αυτού του λογισμικού δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να υπολογίζει ηλεκτρονικά το Ισοζύγιο των λογαριασμών του μέσω μίας αξιόπιστης και απλής εφαρμογής που ονομάζεται «e_balance». Για αυτό η εφαρμογή που παρουσιάζεται βασίστηκε σε ένα αυτόνομο λογισμικό, το οποίο έχει τη δυνατότητα να υπολογίζει τους λογαριασμούς και να ενημερώνει απευθείας το Ισοζύγιο. Είναι ένα λογισμικό το οποίο θα μπορούσε να καλύψει με μεγάλη επιτυχία το κοινό, αφού δεν που υπάρχει στην αγορά, μιας και δεν εντοπίστηκε κάποιο με τέτοιες προδιαγραφές. Στην έλλειψη αυτή στηρίχθηκε και η παρακάτω πτυχιακή εργασία, αφού μέσα από έρευνα αποδείχθηκε ότι υπάρχουν λογισμικά που εμπεριέχουν το κομμάτι αυτό. Δεν υπάρχουν άλλα λογισμικά που να εκτελούν αυτόματα αυτή τη διεργασία.

Thesis
NonPeerReviewed

Ισοζύγιο πληρωμών
Λογισμικό υπολογιστών

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)