Δημιουργία ενός ηλεκτρονικού Βusiness plan και ηλεκτρονική οργάνωση συνεταιρικών επιχειρήσεων: η περίπτωση της ΕΔΗ.ΚΑ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Δημιουργία ενός ηλεκτρονικού Βusiness plan και ηλεκτρονική οργάνωση συνεταιρικών επιχειρήσεων: η περίπτωση της ΕΔΗ.ΚΑ

Κρομλίδου, Άννα
Σαγγόλης, Χρυσοβαλάντης

Η εργασία αυτή αναφέρεται στον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας που τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει σημαντική αύξηση τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά. Η γουνοποιία αποτελεί την σημαντικότερη οικονομική δραστηριότητα στην Δυτική Μακεδονία κυρίως στην περιοχή της Καστοριάς και της Σιάτιστας. Η τέχνη της επεξεργασίας της γούνας και η εμπορία των ειδών παραγωγής που αναπτύχθηκε κατά την Βυζαντινή περίοδο, από τότε μέχρι και σήμερα εξελίχθηκε και έγινε το επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος στο χώρο του εμπορίου της γούνας και μοναδικό κέντρο επεξεργασίας στον ευρωπαϊκό χώρο με αξιόλογα προϊόντα τα οποία προωθούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην παγκόσμια αγορά που είναι και ο κυριότερος στόχος - επιδίωξη. Κάθε χρόνο ο σύνδεσμος γουνοποιών Καστοριάς συμμετέχει στην διεθνή έκθεση γούνας που πραγματοποιείται στο Εκθετήριο Δημοπρατήριο Καστοριάς (Ε.ΔΗ.ΚΑ) η οποία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις γούνας με διεθνή ακτινοβολία και θεωρείται το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός στον τομέα της γουνοποιίας στον Ελληνικό χώρο και αναμφισβήτητα την μεγαλύτερη εκδήλωση του νομού Καστοριάς και γενικότερα της Δυτικής Μακεδονίας. Λειτουργεί όχι μόνο μέσα από ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια ως Α.Ε. αλλά και ως φορέας γούνας, προσφέροντας ποικίλους τρόπους στα οικονομικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Γουνοποιία
Επιχειρηματικά σχέδια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.