Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS): συγκριτική ανάλυση και ανάπτυξη ιστοχώρου ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS): συγκριτική ανάλυση και ανάπτυξη ιστοχώρου ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης

Σουρρή, Ευαγγελία

Η ανάπτυξη ιστοσελίδων με τη χρήση συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες υψηλού επιπέδου .Μας παρέχει πολλές εφαρμογές που μπορούν να προσαρμοστούν στη δικιά μας περίπτωση για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Υπάρχουν απεριόριστα έτοιμα πρότυπα που μπορούμε να αγοράσουμε ή να βρούμε δωρεάν στο διαδίκτυο. Δημοσιεύονται καινούργιες εκδόσεις αρκετά συχνά που διορθώνουν τα προβλήματα των προηγούμενων. Στην παρούσα πτυχιακή εργασία έγινε ανάλυση τριών από τα διασημότερα εργαλεία συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου και συγκριτική μελέτη τους. Και τα τρία εργαλεία παρουσιάζουν ομοιότητες και διαφορές μεταξύ τους και υπάρχουν στοιχεία ως προς τα οποία το ένα υπερτερεί σε σχέση με το άλλο. Επίσης υλοποιήθηκε μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με την βοήθεια της PHP και MySQL. Μελετήθηκαν έτσι περαιτέρω οι προγραμματιστικές δυσκολίες που προκύπτουν τόσο για τη λειτουργικότητα της βάσης όσο και της ασφάλειας που αυτή έχει.

Thesis
NonPeerReviewed

Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Βιβλιοθήκες
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.