Υλοποίηση τουριστικού οδηγού για κινητά τηλέφωνα: smartphones

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Υλοποίηση τουριστικού οδηγού για κινητά τηλέφωνα: smartphones

Μακρής, Αλκιβιάδης

Βασικός μου στόχος είναι μέσω της εργασίας αυτής να δημιουργηθεί ένας χρήσιμος και φιλικός προς τον χρήστη (user friendly) τουριστικός οδηγός για κινητά τηλέφωνα ο οποίος θα παρέχει πλήθος πληροφοριών για την πόλη της Καστοριάς και την ιστορία της, χώρους και μέρη που πρέπει οι τουρίστες να επισκεφθούν, ενδιαφέρουσες πλευρές της πόλης που δεν είναι ευρέως γνωστές. Ταυτόχρονα σκοπός αυτής της εφαρμογής είναι να διευκολύνει τον χρήστη ως προς την αναζήτηση τρόπων μεταφοράς, ακόμη ως προς την εύρεση καταλυμάτων, χώρων ψυχαγωγίας, διασκέδασης και εστίασης. Επίσης , με την εισαγωγή χάρτη που προσφέρει τη δυνατότητα απεικόνισης δυναμικών σημείων σε αυτόν (Google map) η πρόσβαση γίνεται ακόμα ευκολότερη. Τέλος, ο τουριστικός οδηγός που ανταποκρίνεται και στις ανάγκες των κατοίκων και των φοιτητών της πόλης, έχει και μία ακόμη λειτουργία: είναι παράλληλα πύλη ειδήσεων και νέων πολιτικού, κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου που έχουν σχέση με την Καστοριά. Στόχος μου είναι ακόμη με αφορμή την εργασία αυτή να εξετάσω και να υπεισέλθω σε εις βάθος γνώση και πρακτική εφαρμογή των θεωριών και τεχνολογιών που γνώρισα κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου.

Thesis
NonPeerReviewed

Κινητή τηλεφωνία
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.