Κατασκευή δικτυακών εφαρμογών με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Joomla

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Κατασκευή δικτυακών εφαρμογών με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Joomla

Τακούτης, Κωνσταντίνος

Στην παρούσα εργασία έχουμε ως στόχο, να αναλύσουμε τη χρήση της πλατφόρμας Joomla!, καθώς και την ανάπτυξη των βασικότερων κοινωνικών δικτύων. Επίσης να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογών που να συμπεριλαμβάνει τα εξής κοινωνικά δίκτυα: facebook, twitter και τις εξής εφαρμογές: YouTube, Google (maps, search, directions, currency convertion). Επίσης αναπτύσσουμε μια custom εφαρμογή με την εξής λειτουργία: Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συνδέεται στο κοινωνικό δίκτυο Facebook μέσω της εφαρμογής που βρίσκεται στον ιστότοπο, να παρατηρεί την ακριβή θέση της τοποθεσίας του επάνω στον χάρτη μετά από αίτημα της εφαρμογής και δικής του επιβεβαίωσης. Επίσης να ενημερώνεται μέσω μιας λίστας φίλων επισκεπτών του ιστότοπου για την ακριβή τοποθεσία και ώρα που εισήχθησαν στο Facebook μέσω του ιστότοπου, επάνω στον χάρτη. Όλοι οι χρήστες προβάλλονται με εικόνες προφίλ στη λίστα φίλων καθώς και μέσα στο χάρτη εντοπισμού γεωγραφικής θέσης και ώρας. Τέλος μία από τις δυνατότητες της εφαρμογής είναι ο χρήστης να μεταβαίνει με ένα κλικ στο "Facebook προφίλ” του ατόμου που επιθυμεί.

Thesis
NonPeerReviewed

Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Κοινωνικά δίκτυα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.