Ανάπτυξη εφαρμογής ηλεκτρονικής μάθησης για τη διδασκαλία του μαθήματος της γεωγραφίας στο δημοτικό

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Ανάπτυξη εφαρμογής ηλεκτρονικής μάθησης για τη διδασκαλία του μαθήματος της γεωγραφίας στο δημοτικό

Μάρα, Σοφία
Μουρτίδου, Ελένη

Η εξ’αποστάσεως εκπαίδευση μπορεί να ορισθεί ως μια προγραμματισμένη εμπειρία διδασκαλίας/μάθησης η οποία χρησιμοποιεί πληθώρα νέων τεχνολογιών (βίντεο, ήχο, τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κλπ.) για να προσομοιώσει την εκπαιδευτική διαδικασία από απόσταση. Περιλαμβάνει εκπαιδευτικές δραστηριότητες οι οποίες επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να επιλέξουν το χρόνο, τον τόπο και τον ρυθμό μάθησης που ικανοποιεί τις προσωπικές τους ανάγκες και απαιτήσεις. Η παρούσα πτυχιακή εργασία με θέμα «Ανάπτυξη εφαρμογής ηλεκτρονικής μάθησης για τη διδασκαλία του μαθήματος της γεωγραφίας στο Δημοτικό», στηρίζεται πάνω στο μοντέλο της εξ’αποστάσεως εκπαίδευσης και αποσκοπεί στην ανάπτυξη και παρουσίαση μιας εφαρμογής e-learning για το μάθημα της γεωγραφίας της πέμπτης και της έκτης δημοτικού.

Thesis
NonPeerReviewed

E-learning
Λογισμικό υπολογιστών
Τηλεκπαίδευση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.