Σύστημα διαχείρισης βάσης δεδομένων δανειστικής βιβλιοθήκης ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Σύστημα διαχείρισης βάσης δεδομένων δανειστικής βιβλιοθήκης ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος

Στοΐτσης, Ιωάννης

Η εργασία αυτή πραγματεύεται την ανάπτυξη μιας εφαρμογής βάσης δεδομένων, προκειμένου να καλύψει της ανάγκες μιας δανειστικής βιβλιοθήκης ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος. Σκοπός της εργασίας αυτής, είναι η ηλεκτρονική οργάνωση και διαχείριση μιας δανειστικής βιβλιοθήκης τόσο από πλευράς προσωπικού της δανειστικής βιβλιοθήκης όσο και από πλευράς σπουδαστών. Για την υλοποίηση της εφαρμογής χρησιμοποιήθηκε ως υπόδειγμα το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΑΤΕΙ) Καστοριάς, το οποίο αποτελείται από τρία τμήματα, το τμήμα Πληροφορικής, το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και το τμήμα Διεθνούς Εμπορίου. Με βάση τα δεδομένα αυτά, υλοποιήθηκε η συγκεκριμένη εργασία, όπως και η ανάπτυξη της εφαρμογής και της βάσης δεδομένων για την Δανειστική Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Καστοριάς.

Thesis
NonPeerReviewed

Βάσεις δεδομένων
Βιβλιοθήκες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.