Δημιουργία ηλεκτρονικής αποθήκης χρησιμοποιώντας ανάπτυξη αρχιτεκτονικής τριών επίπεδων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Δημιουργία ηλεκτρονικής αποθήκης χρησιμοποιώντας ανάπτυξη αρχιτεκτονικής τριών επίπεδων

Σιδέρης, Λουκάς

Αυτή η εργασία έχει σαν στόχο να αναπτύχθεί ένα πρόγραμμα για ένα κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών (θα μπορούσε να είναι για οποιοδήποτε κατάστημα) με το οποίο ο καταστηματάρχης έχει την δυνατότητα να δει ποια προϊόντα υπάρχουν στην αποθήκη του και σε ποιες ποσότητες. Επίσης να διαχειριστεί τα στοιχεία των πελατών του καθώς επίσης και τις παραγγελίες τους. Αυτό μπορεί να γίνει και σε περισσότερα από ένα καταστήματα αφού το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα να συνδεθεί μέσω τοπικού δικτύου ή internet σε κάποια άλλη βάση (όπως στην κεντρική), γιατί κάθε υποκατάστημα μπορεί να έχει την δική του βάση δεδομένων, και να αντλεί από εκεί στοιχεία όπως για παράδειγμα τι προϊόντα υπάρχουν στις αποθήκες των άλλων υποκαταστημάτων καθώς επίσης αν κάποιος είναι και πελάτης κάποιου από τα άλλα υποκαταστήματα ώστε να δει τι είχε πάρει από αυτά.

Thesis
NonPeerReviewed

Αρχιτεκτονική ηλεκτρονικών υπολογιστών
Λογισμικό υπολογιστών

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.