Ανάπτυξη εφαρμογής ηλεκτρονικής μάθησης για την εκπαίδευση και ενημέρωση των αγροτών της περιοχής δυτικής Μακεδονίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Ανάπτυξη εφαρμογής ηλεκτρονικής μάθησης για την εκπαίδευση και ενημέρωση των αγροτών της περιοχής δυτικής Μακεδονίας

Γκιμουρτζίνας, Ιωάννης

Η τεχνολογία πολυμέσων είναι μια από τις σημαντικότερες στο χώρο της πληροφορικής, καθώς στους κόλπους της αναπτύσσονται συνεχώς ειδικότερες τεχνολογίες αιχμής που μετασχηματίζονται σε καινούργια προϊόντα και κατά συνέπεια σε νέες εμπειρίες για τους καταναλωτές και τους χρήστες της. Παράλληλα με την μεγάλη εξάπλωση του Internet τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη των πολυμεσικών εφαρμογών για εκπαιδευτικό και ενημερωτικό σκοπό (e-learning). Αυτό ήταν το έναυσμα για την ανάπτυξη της παρούσας εφαρμογής ηλεκτρονικής μάθησης για την εκπαίδευση και ενημέρωση των αγροτών της περιοχής Δυτικής Μακεδονίας. Η εφαρμογή μας βασίζεται στην αλληλεπίδραση του χρήστη και του συστήματος, προσφέροντας την δυνατότητα τις άμεσης επικοινωνίας-συζήτησης μεταξύ των χρηστών.

Thesis
NonPeerReviewed

E-learning
Εκπαίδευση εξ΄ αποστάσεως

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.