Επιχειρηματικά πλάνα ίδρυσης μιας επιχείρησης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Επιχειρηματικά πλάνα ίδρυσης μιας επιχείρησης

Στρατήγη, Ευαγγελία

Η εργασία μου αναφέρεται στα επιχειρηματικά πλάνα (Business Plans), όπου αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου να αντληθούν πόροι για μια νέα επιχείρηση και γενικότερα να αξιολογηθούν νέες επιχειρηματικές προοπτικές. Μέσα από την εργασία θα αναλυθεί ο τρόπος με τον οποίο το μπορεί να συνταχθεί ένα επιχειρηματικό σχέδιο και θα αναφερθούν οι λόγοι που το κάνουν τόσο χρήσιμο σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Επίσης, θα εξηγηθεί η έννοια και τη χρησιμότητα του στρατηγικού Marketing, το οποίο είναι ένα σημαντικό κομμάτι ώστε να συντάξουμε και για να κατανοηθεί η χρησιμότητα και την σημαντικότητα των επιχειρηματικών σχεδίων. Τέλος, εξετάζονται και κάποια διαγράμματα τα οποία θα μας δείξουν κάποιες μορφές των επιχειρηματικών σχεδίων, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη κατανόηση και αντίληψη του όλου θέματος.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρήσεις - Πρότυπα
Στρατηγικό μάρκετινγκ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.