Ηγεσία και έλεγχος ως εργαλεία χρηστής διοίκησης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Ηγεσία και έλεγχος ως εργαλεία χρηστής διοίκησης

Μαυροπούλου, Ευαγγελία

Η επιλογή του θέματος «Ηγεσία και Έλεγχος ως εργαλεία χρηστής Διοίκησης» έγινε γιατί είναι ένα μελλοντικό θέμα που αφορά το κλάδο της Διοίκησης και οι γνώσεις της είναι απαραίτητα αναγκαίες στη σημερινή κοινωνία. Την Ηγεσία και τον Έλεγχο τους συναντάμε στην καθημερινή μας ζωή με μικρές εργασίες που μπορεί να ασκεί ή να ασκείτε ο καθένας μας. Αυτές οι δύο λειτουργίες υπάρχουν και σε διάφορους άλλους κλάδους, αλλά εμείς θα ασχοληθούμε με το κλάδο της Διοίκησης. Η Ηγεσία και ο Έλεγχος είναι δύο βασικές λειτουργίες που πρέπει να γνωρίζουμε πως λειτουργούν και πόσο αναγκαίες είναι στο κλάδο της Διοίκησης. Για να λειτουργήσει σωστά μια επιχείρηση και να έχει επιθυμητά αποτελέσματα πρέπει να υπάρχει σωστή χρήση αυτών των δύο λειτουργιών και να υπάρχουν φυσικά και οι κατάλληλοι εργαζόμενοι στις σωστές θέσεις. Έτσι, έχω αντλήσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να καταγράψω σ’ αυτήν την εργασία πως πρέπει να λειτουργεί η σωστή Ηγεσία και ο σωστός Έλεγχος στο κλάδο της Διοίκησης.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηγεσία
Έλεγχος, Εσωτερικός
Ελεγκτική (Λογιστική)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.