Παρασκευή σκυροδέματος σε εργοτάξιο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2004 (EL)
Παρασκευή σκυροδέματος σε εργοτάξιο

Κασσωτάκης, Αλέξανδρος

Καθημερινά λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης που γνωρίζει η Ελλάδα οι ανάγκες σε ενέργεια αυξάνουν με εκθετικούς ρυθμούς. Ένα κομμάτι λοιπόν της χώρας όπου έχουν αυξηθεί οι ανάγκες αυτές τα τελευταία χρόνια είναι και η Κρήτη. Δεδομένης της αδυναμίας να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες αυτές από την ηπειρωτική Ελλάδα εξαιτίας της αδυναμίας και αυτής να ανταπεξέλθει στο δικό της δίκτυο, αποφασίστηκε η δημιουργία εργοστασίου παραγωγής ενέργειας στην θέση Αθερινόλακος Αγίας Τριάδας Σητείας νομού Λασιθίου. Η θέση αυτή επιλέχθηκε με γνώμονα την υποβάθμιση και ερημοποίηση της περιοχής αυτής, των βορείων ανέμων που πνέουν κατά ένα μεγάλο μέρος της διάρκειας του έτους και επίσης την γεωγραφική θέση η οποία την τοποθετεί στο νοτοανατολικότερο άκρο της νήσου Κρήτης. Είναι ένα έργο προϋπολογισμού 109.106.510 Ειι το οποίο αναμένεται να δώσει πνοή στην όλη περιοχή η οποία ήταν ένα μέρος κυοιολεκτικά στην θέση του πουθενά.

Thesis
NonPeerReviewed

Σκυρόδεμα
Ενέργεια - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2004


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.