Σχεδίαση εξοπλισμού χώρου παιδικών δραστηριοτήτων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Σχεδίαση εξοπλισμού χώρου παιδικών δραστηριοτήτων

Βαβούρας, Στέργιος
Κάτσαλη, Χρυσούλα

Αυτή η πτυχιακή παρέχει τις πληροφορίες και την βοήθεια στον προγραμματισμό, το σχέδιο, την εγκατάσταση, και την συντήρηση των δημόσιων παιδικών χαρών. Ο στόχος είναι να αναπτυχθούν οι παιδικές χαρές που είναι διασκέδαση, πρόκληση, και ασφάλεια. Ως τμήμα μιας περιεκτικής διαδικασίας προγραμματισμού, αυτός ο οδηγός θα βοηθήσει τις τοπικές κυβερνητικές αντιπροσωπείες που δεν έχουν το ελάχιστο ή κανένα μόνιμο προσωπικό, καθώς επίσης και τις κοινοτικές ομάδες με την περιορισμένη γνώση ή την εμπειρία στην ανάπτυξη μιας δημόσιας παιδικής χαράς που ικανοποιεί τις αναπτυξιακές και ψυχαγωγικές ανάγκες ασφάλειας, των χρηστών των παιδικών χαρών. Ένας άλλος λόγος για αυτόν τον οδηγό είναι να βοηθήσει να μειώσει τη συχνότητα των τραυματισμών που περιλαμβάνουν οι δημόσιες παιδικές χαρές.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανικός σχεδιασμός
Παιδότοποι - Μέτρα ασφάλειας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.