Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων οδικού κυκλώματος Κασσάνδρας νομού Χαλκιδικής από κόμβο Ν. Μουδανιών έως διασταύρωση προς Κασσάνδρεια.

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share
2005 (EN)
Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων οδικού κυκλώματος Κασσάνδρας νομού Χαλκιδικής από κόμβο Ν. Μουδανιών έως διασταύρωση προς Κασσάνδρεια.

Κουλογιάννης, Σωτήριος

Η παρούσα μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αφορά το έργο: Οδικό κύκλωμα Κασσάνδρας Νομού Χαλκιδικής και συγκεκριμένα του οδικού τμήματος από τον κόμβο Νέων Μουδανιών έως τη διασταύρωση προς Κασσανδρεία. Δεν αφορά το τμήμα της οδικής προσβάσεως γέφυρας Ποτείδαιας, που αποτελεί αντικείμενο ξεχωριστής μελέτης. Η υλοποίηση του νέου άξονα θα έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στο πρωτεύον επαρχιακό δίκτυο της περιοχής, με δεδομένο ότι τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του προβλέπεται να είναι βελτιωμένα, η ταχύτητα κυκλοφορίας θα είναι αυξημένη σε σχέση με την υφιστάμενη κατάσταση, οι συνθήκες ασφαλείας θα είναι βελτιωμένες τόσο λόγω της βελτίωσης των γεωμετρικών χαρακτηριστικών όσο και λόγω της απομάκρυνσης από περιοχές οικιστικές και τουριστικά ανεπτυγμένες και τέλος αναμένεται να μειωθούν οι χρόνοι ταξιδιού.

Thesis
NonPeerReviewed

Οδοποιία
Περιβάλλον - Προστασία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)