Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων οδικού κυκλώματος Κασσάνδρας νομού Χαλκιδικής από κόμβο Ν. Μουδανιών έως διασταύρωση προς Κασσάνδρεια.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων οδικού κυκλώματος Κασσάνδρας νομού Χαλκιδικής από κόμβο Ν. Μουδανιών έως διασταύρωση προς Κασσάνδρεια.

Κουλογιάννης, Σωτήριος

Η παρούσα μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αφορά το έργο: Οδικό κύκλωμα Κασσάνδρας Νομού Χαλκιδικής και συγκεκριμένα του οδικού τμήματος από τον κόμβο Νέων Μουδανιών έως τη διασταύρωση προς Κασσανδρεία. Δεν αφορά το τμήμα της οδικής προσβάσεως γέφυρας Ποτείδαιας, που αποτελεί αντικείμενο ξεχωριστής μελέτης. Η υλοποίηση του νέου άξονα θα έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στο πρωτεύον επαρχιακό δίκτυο της περιοχής, με δεδομένο ότι τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του προβλέπεται να είναι βελτιωμένα, η ταχύτητα κυκλοφορίας θα είναι αυξημένη σε σχέση με την υφιστάμενη κατάσταση, οι συνθήκες ασφαλείας θα είναι βελτιωμένες τόσο λόγω της βελτίωσης των γεωμετρικών χαρακτηριστικών όσο και λόγω της απομάκρυνσης από περιοχές οικιστικές και τουριστικά ανεπτυγμένες και τέλος αναμένεται να μειωθούν οι χρόνοι ταξιδιού.

Thesis
NonPeerReviewed

Οδοποιία
Περιβάλλον - Προστασία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.