Εναλλακτική διαχείριση συσκευασιών, μελέτη εφαρμογής στο δήμο Ελευθερίου - Κορδελιού

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Εναλλακτική διαχείριση συσκευασιών, μελέτη εφαρμογής στο δήμο Ελευθερίου - Κορδελιού

Δεσινιώτης, Ηλίας
Θεοδώρου, Βασιλική

Η έρευνα που θα διεξαχθεί, στα πλαίσια της πτυχιακής εργασίας έγκειται στην ανακύκλωση συσκευασιών, στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πιο συγκεκριμένα στο δήμο Ελευθερίου - Κορδελιού. Επιπλέον, υποδεικνύει περαιτέρω προτάσεις για την αρτιότερη εφαρμογή των προκείμενων προγραμμάτων που ήδη ισχύουν. Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί, σημαντική ανάπτυξη στον τομέα της περιβαλλοντικής μηχανικής και ειδικότερα στο τμήμα της διαχείρισης απορριμμάτων. Παρόλη την συνεχήςανακάλυψη βελτιούμενων μεθόδων για διαχείριση και μείωση των απορριμμάτων, η ανάγκη για τελική διάθεση - απόθεση των παραγόμενων υπολειμμάτων, θα υπάρχει πάντα. Επομένως, η ανάγκη για ελαχιστοποίηση του κλάσματος των απορριμμάτων που διατίθενται για διάθεση , μέσω κατάλληλων προγραμμάτων ανάκτησης - ανακύκλωσης ομάδων υλικών, αποτελεί πλέον άμεση προτεραιότητα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ανακύκλωση
Απορρίμματα και διάθεση απορριμμάτων
Συσκευασία, Υλικά της

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.