Εξοπλισμός επεξεργασίας αδρανών υλικών και η εφαρμογή του στις παραγωγικές διαδικασίες

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2003 (EL)
Εξοπλισμός επεξεργασίας αδρανών υλικών και η εφαρμογή του στις παραγωγικές διαδικασίες

Κοσμίδης, Θεόδωρος

Η πτυχιακή αυτή εργασία σχεδιάστηκε και γράφτηκε με σκοπό να αποτελέσει ένα εύκολο και χρήσιμο εργαλείο για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τους όρους και τις τεχνικές ενός λατομείου καθώς και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας αδρανών υλικιον και τον εξοπλισμό τους. Η εργασία είναι χωρισμένη σε κεφάλαια για την καλύτερη παρακολούθηση όλων των πτυχών των εγκαταστάσεων επεξεργασίας των αδρανών υλικών και συγκεκριμένα αρχίζει από την μέθοδο που χρησιμοποιείται για την εξόρυξη, ακολουθούν κάποια γενικά περί την επεξεργασία των αδρανών υλικών και τέλος αναπτύσσεται ειδικότερα ο εξοπλισμός επεξεργασίας στα διάφορα στάδια. Επίσης προσθέθηκαν στο τέλος κάποιες φωτογραφίες από σύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας στην Ελλάδα και κάποια σχέδια που μελετήθηκαν ως πιθανές προτάσεις για κάποιο λατομικό χώρο.

Thesis
NonPeerReviewed

Λατομεία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2003


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.