Σχεδιασμός και παραγωγή πλαστικού περιέκτη (μπωλ)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2002 (EL)
Σχεδιασμός και παραγωγή πλαστικού περιέκτη (μπωλ)

Κατσίκης, Νικόλαος

Το πλαστικό αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθούμε και θα εξηγήσουμε με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ακρίβεια είναι ένας πλαστικός περιέκτης σαλάτας (μπολ-σαλατιέρα). Φαινομενικά και επιφανειακά, το πλαστικό αντικείμενο είναι απλό. Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική και αντικρουόμενη. Όσο απλά είναι στην όψη τα πλαστικά αντικείμενα, στην πραγματικότητα κρύβουν πολυσύνθετη εργασία και έχουν μεγάλη απαιτητικότητα όσον αφορά το θέμα του εξειδικευμένου προσωπικού και τον συνδυασμό - συνεργασία των ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων. Από το πρώτο βήμα μέχρι το τελευταίο απαιτείται μεγάλη προσοχή και λεπτομερή μελέτη του θέματος, μέχρι και τη παραμικρή λεπτομέρεια. Ένα μικρό φαινομενικά λάθος, μπορεί να κοστίσει αρκετά τόσο χρηματικά ,χρονικά όπως ακόμα και νομικά.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανικός σχεδιασμός
Πλαστικά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2002


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.