Σχεδιασμός μονάδας αισθητηριακής ολοκλήρωσης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2003 (EL)
Σχεδιασμός μονάδας αισθητηριακής ολοκλήρωσης

Μπαλτογιάννης, Αλέξανδρος

Οι αισθητηριακές εμπειρίες, περιλαμβάνουν το άγγιγμα, την κίνηση, την αντίληψη, το άκουσμα και την ισορροπία. Η διαδικασία του μυαλού να οργανώνει και να ερμηνεύει αυτή τη πληροφορία ονομάζεται αισθητηριακή ολοκλήρωση. Η αισθητηριακή ολοκλήρωση προμηθεύει ένα αποφασιστικό θεμέλιο για αργότερα σε πιο σύνθετα θέματα, όπως είναι η μάθηση και η συμπεριφορά. Για τα περισσότερα παιδιά η αισθητηριακή ολοκλήρωση αναπτύσσεται σε μια σειρά από συνηθισμένες δραστηριότητες στην παιδική ηλικία. Αυτές τις δραστηριότητες μπορούμε να τις εξασκήσουμε και μέσω της παιδικής χαράς. Στην ουσία, η παιδική χαρά και τα εξαρτήματα-παιχνίδια, που περιλαμβάνει, αποτελούν ένα μέσο αισθητηριακής ολοκλήρωσης. Για αυτό και στον τίτλο της εργασίας αναφέρεται ο όρος μονάδα αισθητηριακής ολοκλήρωσης.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανικός σχεδιασμός
Παιδότοποι - Μέτρα ασφάλειας
Άτομα με ειδικές ανάγκες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2003


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.