Επιχειρηματικότητα (entreprneurship) γένους θηλυκού στην Ελληνική οικονομία

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2004 (EL)
Επιχειρηματικότητα (entreprneurship) γένους θηλυκού στην Ελληνική οικονομία

Σεριστατίδου, Παναγιώτα

Η εργασία ασχολείταιμε το θέμα της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Έτσι το ενδιαφέρον μου εστιάστηκε στις εξής θεματικές ενότητες (κεφάλαια):«Δραστηριότητες, Παράγοντες και Αποτελέσματα Επιχειρηματικότητας», «Αρωμα γυναίκας στην οικονομική Ζωή», «Αφιέρωμα : Γυναικεία Επιχειρηματικότητα», « Η Ελληνίδα Επιχειρηματίας», «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα - Προβλήματα και Προοπτικές στην Χώρα μας», «Οι Γυναίκες στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης», «Η Γυναίκα Επιχειρηματίας», «Γυναίκα και Franchising», «Η Γυναίκα Manager στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα», «Γυναίκα και επιχειρείν» και τέλος «Προγράμματα ΚΕΘΙ και ΕΟΜΜΕΧ». Τέλος, θα ήθελα να υποστηρίζω το έργο όλων των γυναικών επιγειρηματιών οι οποίες αφυπνίζουν τις συνειδήσεις των ίδιων των γυναικών και όλων όσων τις περιβάλλουν.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρηματικότητα
Γυναίκα - Επαγγελματική απασχόληση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2004


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.